Keresés
Menü

Ön itt van: Bevezetés WS szolgáltatási oldal

 Biztonságos fizetés  Garancia a minőségre

Opcionális LED-es tükörvilágítás

A tükrök megvilágítására modern LED technológiát alkalmazunk. A kínálatunkban több árnyalat közül választhat, így a tükör teljes mértékben alkalmazkodhat az Ön képzeletéhez.

Érintésvezérlés

 • Érintőkapcsoló a tükör alsó széle közelében, középen van elhelyezve
 • Fehér háttérvilágítás színe
 • Az érintőkapcsolóval a tükör megvilágításának intenzitását is beállíthatja

 

Bluetooth hangszóró

A Bluetooth lehetővé teszi a telefon csatlakoztatását a tükör hátulján található hangszórókhoz.

 • A Bluetooth technológia hatótávolsága maximum 10 m.
 • A hangszórók a tükör hátuljában vannak elrejtve.
 • A hangszórók tükörvilágítás nélkül is használhatók.

Tükör fűtés

 • A tükörfűtő szőnyeg a tükörrész (40x30cm) fokozatos melegítésével akadályozza meg a tükör bepárásodását. A fűtőszőnyeg a tükör középső részén található.

 

Meteorológiai állomás WIFI-vel

 • Egyszerre jeleníti meg a helyiség hőmérsékletét és a külső hőmérsékletet.
 • A helyiség hőmérsékletét a tükör hátulján lévő érzékelő méri, a külső hőmérsékletet az interneten keresztül jeleníti meg a beállított pozíciónak megfelelően.
 • Az állomás konfigurálása mobiltelefonon keresztül történik (Android vagy iOS).
 • Megjeleníti a pontos időt (az interneten keresztül frissítve)
 • A kiegészítő a tükör jobb vagy bal sarokban található, a tükör szélén.
 • Az időjárás állomás mérete 16 x 7 cm.

Kozmetikai nagyító tükör

 • A homokfúvott szegély szélessége a tükör körül 1 cm.
 • A tükör átmérője 12 cm
 • 3x-os nagyítás (WR 800)
 • A tükör jobb szélén, függőlegesen középen található.

Érintéses óra 

 • Fehér háttérvilágítás színe
 • A panel kijelzi az aktuális időt
 • Bal vagy jobb oldali beszerelés, a tükör alsó szélének közelében

Üveg polc

Az üvegpolc a fürdőszobai kiegészítőknek ad helyet, külön rögzíthető a falra.

 • Minőségi üveg 8 mm vastagsággal.
 • Választható szélesség 50-120 cm.
 • Polcmélység 15 cm.
 • 2 fogantyúval együtt.

SmartScreen with Google Chromecast

Az Artalo tükörbe integrált 10"-os SmartScreen képernyőre zenét és videókat streamelhet a Chromecast Google TV-n keresztül. A Smart eszköz aktiválása okostelefonjával vagy táblagépével mindössze néhány percet vesz igénybe. A SmartScreen-t a tükörhöz mellékelt távirányítóval működtetheti és könnyedén elindíthatja a Netflix, az HBO GO, a YouTube vagy a Spotify alkalmazásokat, de sok más alkalmazás is könnyen letölthető. A Chromecastot okostelefonjával vagy táblagépével is vezérelheti. A tükör kiváló minőségű, beépített Bluetooth hangszóróval van felszerelve. A tükör felülete a SmartScreen területen teljesen átlátszó. Az okoseszközök állandó áramellátást igényelnek, ezért ha úgy dönt, hogy a tükröt közvetlenül az elektromos hálózatra csatlakoztatja, akkor egy másik állandó áramforrást kell biztosítania számára.

Samsung SmartPanel

Élvezze a Google Play-en elérhető összes alkalmazást az Artalo tükörbe integrált 10,4"-os Samsung Smart Panelen, kiváló minőségű Bluetooth hangszóróval. Hallgasson zenét, nézzen filmeket és tévéműsorokat vagy olvasson friss híreket reggelente. A SmartPanel Android operációs rendszerrel és 2000 × 1200 px felbontású Full HD kijelzővel rendelkezik. A SmartPanel tükörhözSamsung Pen, is jár, amellyel kényelmesen vezérelheti. A PLS technológiának köszönhetően a képernyő minden lehetséges szögből jól látható, ráadásul a tükör felülete teljesen átlátszó. Az intelligens eszközök állandó áramforrást igényelnek, ezért ha úgy dönt, hogy a tükröt közvetlenül az elektromos hálózatra csatlakoztatja, akkor a tükör számára egy másik állandó áramforrást kell biztosítania.

Szürke
Aranycsiszolt
Szürke agyagkő
Fa fekete-barna tölgy
Természetes szilfa
Fenyőfa
Fehér matt
Piros
Fekete fényű
Matt fekete
Homok bézs
Alpesi fehér fényű
Rózsaszín
Világos bézs
Saját méret
Szállítás 2 hét
Prémium minőség
Ingyenes szállítás
20 féle kiegészítő
Saját méret
Prémium minőség
Biztonságos fizetés
Bluetooth rádió
Fűtés
Óra
Érintésvezérlés
Bluetooth rádió
Fűtés
Óra
Érintésvezérlés
20 féle kiegészítő
70 minta
Saját méret
Prémium minőség
Ingyenes szállítás
LED színek

LED színek

Bluetooth rádió

Bluetooth rádió

Fűtés

Fűtés

Kapcsolat

Kapcsolat

Óra

Óra

Érintésvezérlés

Érintésvezérlés

Mozgásérzékelő

Mozgásérzékelő

LED színek

LED színek

Bluetooth rádió

Bluetooth rádió

Fűtés

Fűtés

Kapcsolat

Kapcsolat

Óra

Óra

Érintésvezérlés

Érintésvezérlés

Mozgásérzékelő

Mozgásérzékelő

Tudjon meg többet a tartozékokról

5 tartozék
Testreszabott gyártás
Prémium minőség
Ingyenes kiszállítás

Az első intelligens eszköz az otthonában!

Élvezze a teljes kényelmet a SMART tükörrel, amely a praktikum, a korszerű dizájn és a modern technológia szimbóluma. A SMART tükör új és stílusos térré alakítja belterét. Élvezze a tükör előtt töltött időt zenét vagy kedvenc podcastjét hallgatva, filmet nézve vagy a reggeli híreket és levelezést olvasva. A tökéletes tükör és a legújabb technológia forradalmi kombinációja.

A SMART tükör a modern élet számos követelményének megfelel:

 • Tökéletes kilátás a tükörben a LED világításnak köszönhetően
 • Stílusos kiegészítője a beltérnek
 • A tükör előtti idő hatékony kihasználása
 • Felhasználói kényelem az egész család számára

Minden alkalmazás egy helyen

Hallgasson zenét vagy a kedvenc podcastjét a Spotify-on, nézze meg egy sorozat következő epizódját a Netflixen, inspirálódjon egy sminkelési útmutatóval a YouTube-on, vagy nézzen meg egy rövid történetet a Disney+-on, miközben a gyerekei fogát mossa. Használja ki a Google Play számos más alkalmazását, és élvezze ki a tükör előtti pillanatokat a legteljesebben!

Melyik SMART tükröt válasszuk?

Az intelligens panellel kombinálva többféle tükörkialakítást kínálunk. A tükrökbe kétféle panelt szerelünk, nevezetesen a SmartPanel (Samsung) vagy a SmartScreen (Google chromecast) panelt. Mindegyik termék különböző lehetőségeket kínál az Ön preferenciáitól függően. Az összehasonlításhoz tekintse meg a táblázatunkat.

Vigye a fürdőszobai pihenést egy újabb szintre

Kényeztesse magát a maximális kikapcsolódással egy hosszú nap után a SMART tükörrel. Egy forró fürdő és a kedvenc műsora? A mi tükrünk luxusa. A SMART fürdőszobatükrön használhatja kedvenc streaming szolgáltatásait, például a Netflix és a lehető legjobban élvezheti a pihenést! Ráhangolódhat a relaxációs hangulatra kedvenc lejátszási listájával is, ahol dal- és podcastválasztékokat tárolhat. Élvezze a fürdőszobai rituálét, és szánjon egy kis időt saját magára.

Fogmosás ugyanolyan szórakoztatóan!

Csináljon egy népszerűtlen rutinból szórakoztató tevékenységet. Annak köszönhetően, hogy a tükörben lévő intelligens panelen közvetlenül rövid történetek vagy oktatóvideók játszhatók le, a fogmosás motiváló tevékenységgé válik. Intelligens tükrünk egy olyan környezetet teremt, amely bevonja a gyermekeket a fogápolás folyamatába, és megtaníthatja őket a helyes szájhigiénia fontosságára. A mi okos tükrünkkel a gyermekek fogmosása nem csupán kényszerré, hanem élvezetes, szórakozással és örömmel teli élménnyé válik. Használhatja például a Disney+.

Reggeli kezdés a fürdőszobában

Maradjon képben. Használja ki reggel a fürdőszobában tükör előtt töltött időt arra, hogy naprakész maradjon a világgal kapcsolatban. Hallgassa a reggeli híreket és eseményeket közvetlenül a tükörből a kedvenc streaming platformján, vagy olvassa a híreket az olyan platformokon, mint az X. A hangulathoz hallgassa kedvenc zeneszámait, hogy kedvet kapjon. Kombinálja a kellemeset a hasznossal - szerezzen be friss információkat, miközben felkészül a napra.

100%-os pihenés öngondoskodással

Kimerült egy nehéz nap után? A SMART tükör a megfelelő társa lesz az esti öngondoskodás során. Tökéletes sminkeltávolítás relaxáló zene relaxáló zene hallgatása közben. A Spotify platformon számos lejátszási listát talál, amelyek megteremtik a megfelelő relaxáló fürdő hangulatot. A LED-es tükör állítható megvilágításának köszönhetően elérheti az ideális fényviszonyokat. A SMART tükör gondoskodik az ideális környezetről az Ön szépségéhez.

Csillag frizura és tökéletes smink

Az ügyfelei úgy keresik fel Önt, hogy világos elképzelésük van egy új frizuráról vagy sminkről? Kényelmesen konzultálhat mindenről, és az inspirációt közvetlenül a tükörbe épített SMART készülékben, tekintheti meg. A Pinterest alkalmazás például kiválóan alkalmas erre.Már munka közben is lejátszhat dalokat, vagy ismert filmeket, sorozatokat. De nem kell feltétlenül fodrásznak vagy sminkmesternek lennie ahhoz, hogy értékelje SMART tükrünket.Varázsoljon tökéletes sminket a Youtube oktatóanyagunkkal. A sminkelés és a fésülködés szórakoztató tevékenységgé válik.

SmartPanell vagy SmartScreen?

SmartScreen with Google Chromecast

A Google TV Chromecast segítségével zenét és videókat streamelhet az Artalo tükörbe integrált 10"-os SmartScreen képernyőre. A Smart eszköz aktiválása mindössze néhány percet vesz igénybe okostelefonja vagy táblagépe segítségével. Ezután a SmartScreen-t a (tükörhöz mellékelt) távirányítóval működtetheti, és könnyedén elindíthatja az olyan szolgáltatásokat, mint a Netflix, az HBO GO, a YouTube vagy a Spotify. Számos további alkalmazás könnyedén letölthető a Google Play-ről. A Chromecastot okostelefonjával vagy táblagépével is vezérelheti. A tükör beépített bluetooth hangszóróval van felszerelve, van lehetőség külső hangszórók csatlakoztatására is. A SmartScreen képernyő területén a tükör felülete teljesen átlátszó, így tiszta képet láthat. Az intelligens eszköz állandó áramellátást igényel. Ha tehát azt a lehetőséget választja, hogy a tükröt közvetlenül az elektromos hálózatra csatlakoztatja, akkor egy másik állandó áramforrást kell biztosítania számára.

SmartScreen with Google Chromecast

A Google TV Chromecast segítségével zenét és videókat streamelhet az Artalo tükörbe integrált 10"-os SmartScreen képernyőre. A Smart eszköz aktiválása mindössze néhány percet vesz igénybe okostelefonja vagy táblagépe segítségével. Ezután a SmartScreen-t a (tükörhöz mellékelt) távirányítóval működtetheti, és könnyedén elindíthatja az olyan szolgáltatásokat, mint a Netflix, az HBO GO, a YouTube vagy a Spotify. Számos további alkalmazás könnyedén letölthető a Google Play-ről. A Chromecastot okostelefonjával vagy táblagépével is vezérelheti. A tükör beépített bluetooth hangszóróval van felszerelve, van lehetőség külső hangszórók csatlakoztatására is. A SmartScreen képernyő területén a tükör felülete teljesen átlátszó, így tiszta képet láthat. Az intelligens eszköz állandó áramellátást igényel. Ha tehát azt a lehetőséget választja, hogy a tükröt közvetlenül az elektromos hálózatra csatlakoztatja, akkor egy másik állandó áramforrást kell biztosítania számára.

Samsung SmartPanel

Élvezze az összes elérhető Google Play alkalmazást az Artalo tükörbe integrált 10,4" Samsung Smart Panel Bluetooth hangszóróval. Hallgasson zenét, nézzen filmeket és tévéműsorokat, vagy olvassa a legújabb híreket reggelente. A SmartPanel Android operációs rendszerrel és 2000×1200 px felbontású Full HD kijelzővel rendelkezik.A SmartPanel tükörhöz Samsung Pen, is jár, amellyel kényelmesen vezérelheti a panelt. A PLS technológiának köszönhetően a képernyőt minden lehetséges szögből láthatja. Ráadásul a SmartScreen képernyő területén a tükörfelület teljesen átlátszó, így tiszta képet láthat. Az intelligens eszközök állandó áramellátást igényelnek. Ha tehát azt a lehetőséget választja, hogy a tükröt közvetlenül az áramra csatlakoztatja, akkor további állandó áramforrást kell biztosítania számára.

Samsung SmartPanel

Élvezze az összes elérhető Google Play alkalmazást az Artalo tükörbe integrált 10,4" Samsung Smart Panel Bluetooth hangszóróval. Hallgasson zenét, nézzen filmeket és tévéműsorokat, vagy olvassa a legújabb híreket reggelente. A SmartPanel Android operációs rendszerrel és 2000×1200 px felbontású Full HD kijelzővel rendelkezik.A SmartPanel tükörhöz Samsung Pen, is jár, amellyel kényelmesen vezérelheti a panelt. A PLS technológiának köszönhetően a képernyőt minden lehetséges szögből láthatja. Ráadásul a SmartScreen képernyő területén a tükörfelület teljesen átlátszó, így tiszta képet láthat. Az intelligens eszközök állandó áramellátást igényelnek. Ha tehát azt a lehetőséget választja, hogy a tükröt közvetlenül az áramra csatlakoztatja, akkor további állandó áramforrást kell biztosítania számára.

SMART Panel specifikáció

Paraméter Samsung SmartPanel SmartScreen with Google Chromecast
Gyártó Samsung Google - Chromecast
Képernyő mérete 10,5" 10"
Felbontás 2000 × 1200px (Full HD) 1280 × 800px (HD)
Hangszórók A tükörbe és a táblagépbe is beépített,
külső hangszórók csatlakoztatásának lehetősége.
Beépített tükör,
külső hangszórók csatlakoztatásának lehetősége.
Vezérlés Stylus Pen (tartozék), érintés,
Samsung Flow alkalmazáson keresztül
Vezérlő (tartozék), hang, okostelefon
Rögzítés A tükör oldalán lévő vezérlő sáv (be/ki és hangerő),
beleértve a mágneses sávot a toll rögzítéséhez.
Vezető
Hangutasítások
Elülső kamera ✓ (elrejthető)
Wifi
Bluetooth
SIM
Alkalmazás elérhetősége Android által támogatott alkalmazások Chromecast 4-képes alkalmazás
Rendszer Android Chromecast 4 (Android TV)
Belső memória 64 GB 8 GB
RAM memória 4 GB 2 GB
Külső hangszórók csatlakoztatása
Teljesítmény Állandó tápegység, külön kábel Állandó tápegység, külön kábel
Tükrözés Csak Android Csak Android
Okostelefon összekapcsolás Google Home, Google TV,
Samsung Flow
Google Home alkalmazás, Google TV

Fedezze fel SMART tükör kínálatunkat

Tétovázik a választással kapcsolatban? Mi szívesen segítünk Önnek. Vegye fel velünk a kapcsolatot:

 

info@artalo.hu

Fel